På gång under våren 2013

Under våren 2013 fortsätter arbetet med att definiera vad som ska ingå i indexet och de olika arbetsgrupperna har påbörjat materialutredningen. Under stormötet den 14 februari hade de olika grupperna möjlighet att gemensamt diskutera möjligheter, svårigheter och fördelning av material och arbete. Fram till nästa stormöte som kommer att hållas i september 2013 arbetar grupperna vidare med materialutredning.

Grupperna är fördelade enligt följande:

Ovandelsmaterial – 2 grupper

Mellandelsmaterial – 1 grupp

Sulmaterial – 2 grupper

Det har varit ett stort engagemang och intresse bland deltagarna i SSEI både under stormöten och under gruppmöten. Deltagarantalet har varit högt både vid stormöten och gruppmöten och deltagarna har varit aktiva under arbetet vilket bådar gott för den framtida verksamheten för SSEI.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s